Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да живеят под един

...
Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да живеят под един
Коментари Харесай

Като в сапунка: Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно

Асен Блатечки и Диляна Попова не престават да живеят под един покрив, настояват близки от обкръжението на моделката.

Това обаче не означавало, че са дружно, а просто съжителстват като съквартиранти. Актьорът не крие, че има нова връзка, само че актуалната му половинка явно няма проблем с това, че към момента населява един дом с някогашната си възлюбена. Причината да не се разделят дефинитивно с Попова е общото им жилище, което преди години купиха взаимно.

Именно и по тази причина към момента се търпят, което значително е плюс за сина им Борил, че има опцията да бъде с двамата си родители. Асен доста постоянно остава да спи при новата си жена, в сравнение с при манекенката, описват осведомени пред " Галерия ".

Наскоро театралът не скри, че има жена до себе си. " Личният ми живот е съвършен. Не съм самичък ", съобщи той пред Петя Дикова. В интернет се появиха фотоси на неприятното момче на родното кино, на които е със мощно модифицирана брюнетка. Блатечки обаче разясни в телевизионното си изявление, че това не е гаджето му. Диляна пък е щастлива със заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, само че очевидно още не живеят дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР