Арсенал е съвсем близо до финализирането на сделката за Деклан

...
Арсенал е съвсем близо до финализирането на сделката за Деклан
Коментари Харесай

Арсенал почти финализира сделката за Деклан Райс

Арсенал е напълно покрай завършването на договорката за Деклан Райс, откакто клубът сложи краен период да притегли капитана на Уест Хем на стадион " Емирейтс ".
След като в началото видяхме две отхвърлени предложения, наподобява, че Микел Артета най-сетне ще притегли по този начин стремежи футболист, защото " артилеристите " изпратиха трета оферта от 105 милиона паунда. Това се случи, откакто Манчестър Сити се отдръпна от конкуренцията, не искайки да заплати над 90 милиона паунда за 24-годишния състезател.
Но препоръчаната конструкция на заплащанията се оказа пречка, като съгласно известията " чуковете " са поискали голяма сума от общото плащане предварително. И забавянето беше задоволително, с цел да изнерви почитателите на Арсенал, като Райс се смяташе за главно попълнение, което може да ги затвърди още веднъж като кандидати за купата във Висшата лига през идващия сезон. Клубът от Северен Лондон желае Райс да бъде част тима, преди играчите да отлетят за САЩ за предсезонното си турне. На 20 юли " артилеристите " ще изиграят първия от четирите мача в Съединени американски щати, конфликт с MLS All Stars.

Но двете страни към този момент са създали пробив, като The Guardian оповестява, че Арсенал, който в началото искаше да разпредели заплащанията за пет години, се съгласи да понижи броя на вноските. Сега се чака британският национал скоро да премине медицински прегледи и да може да се качи на самолета с новите си съотборници.

Уест Хем изиска най-малко 100 милиона паунда да им бъдат платени до края на 2024 година, като останалите 5 милиона паунда зависят от добавките. Но Дейвид Съливан и компанията вместо това се съгласиха на компромис и удължиха датата до края на 2025 година
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР