Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан

...
Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан
Коментари Харесай

Задържаха Шварценегер на летище в Европа заради багажа му

Арнолд Шварценегер е арестуван на летище в Германия и разпитан след инспекция на багажа. Холивудската звезда от „ Терминатор “ е спрян поради недеклариран първокласен часовник на стойност 26 000 евро, оповестява „ Билд “.

76-годишният Шварценегер е бил арестуван от митническите чиновници в Мюнхен „ според данъчните закони “ в продължение на няколко часа, откакто е дохвърчал от Лос Анджелис.

„ Часовникът е трябвало да бъде регистриран, защото е импорт - и в този момент са „ почнали наказателно данъчно произвеждане “, сподели представителят на основната митническа работа в Мюнхен Томас Майстер.

Роденият в Австрия 76-годишен артист е и някогашен губернатор на Калифорния. Ток е бил и 7 пъти с купата Мистър Олимпия. Причината за появяването му в Германия е, че е бил на път към благотворителен търг, който се организира в Австрия.

Провизиите били скрити в тайник, настояват управляващите в Доминиканската република

Преди дни един от най-известните испански артисти   Хулио Иглесиас попадна в сходна неловка обстановка на летището в Доминиканската република. Той бе арестуван поради зеленчук и тарелки пилешко, скрити в специфичен тайник в куфара му. Общото количество храна е било колосално .

Певецът попадна в неловка обстановка на летището в Доминиканската република

А Шварценегер евентуално ще продължи пътуването си без първокласната си движимост.

Часовникът е трябвало да бъде продаден на търг по време на вечеря за набиране на средства за самодейността на Шварценегер за климата в австрийския ски курорт Кицбюел в четвъртък, заяви немският вестник „ Билд “.

Срещу звездата от „ Терминатор “ е формирано наказателно произвеждане за укриване на налози, заяви той. Според митническата работа за часовника е трябвало да бъде заплатен налог, защото Шварценегер е възнамерявал да го продаде в Европейски Съюз.

Първото нещо, което си помислих, беше по какъв начин да се махна от тази болница, споделя именитият бодибилдър

Предметите, които нормално се продават на търг на сходни вечери, включват творби на изкуството и подписани сувенири, съгласно уеб страницата на самодейността.

Часовникът е направен особено за Шварценегер от първокласния швейцарски производител на часовници Audemars Piguet.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР