Ако помощите за Украйна продължат да се бавят, то има

...
Ако помощите за Украйна продължат да се бавят, то има
Коментари Харесай

Реална опасност Украйна да рухне, ако помощите от САЩ се забавят

Ако помощите за Украйна продължат да се бавят, то има действителна заплаха тя да рухне като страна. Видя се, че Европа, за жалост не може да влезе в обувките на Съединените щати и се задъхва. Заради предизборната акция в Съединени американски щати горещи конфикти стартират да се прекатурват и то не в потребна за Съединените щати посока. Франция употребява своята мощност - нуклеарният капацитет, който има - първо, да играе по-твърдо в отбрана на Украйна, само че в това време да остави вратата отворена за диалози с Кремъл. Това каза Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи, в предаването " Клуб Investor " на Bloomberg TV Bulgaria.
Това, което прави Макрон прилича това, което прави Путин. Действа се нападателно, само че сега, в който по някакъв метод усети някаква опасност или напън, споделя - да, само че ние постоянно бихме играли нуклеарната карта за наша отбрана.
" Това в действителност е върховен пилотаж - от една страна показваш мускули и мощ, като нуклеарна страна, която може да се изправи против всяко предизвикателство. Както виждаме нямаше действителна опасност към Франция. Имаше опасност, че ракетите щели да стигнат чак до Англия, до Полша и до под дърво и камък, само че за Франция няма нито дума ".
Франция употребява тази своя мощност, нуклеарният капацитет, който има - първо, да играе по-твърдо, само че в това време да остави вратата отворена, добави Керемедчиев. " Тя споделя: " Да, ние сме подготвени да пазиме Украйна. Заставаме зад нея. В това число и с въоръжените си сили. Но въпреки това сме отворени за разговор с Русия и оставяме вратата отворена ". 
Опитите да се смъкна Зеленски са цел на съветската войска и Кремъл още от първия ден на войната, сподели още гостът. Това е ясно и няма нищо изненадващо в атентатите против него, само че също по този начин " е видно, че той еднолично управлява украинската войска ".
" Неговото премахване, в случай че се случи, би блъснало моралът на украинската войска, а въпреки това би обезглавило административния потенциал на украинската страна. За това Зеленски е един от най-пазените сега хора на Земята, с цел да може да продължава бързо и еднолично да взима решения, които да трансформират политиката на бойното поле ".
Русия несъмнено бърза да напредне на бойното поле, давайки стотици жертви в това число и цивилни, сподели Керемедчиев. " Видимо е, че Русия желае непременно в случай че може това лято да доближи до границите на самопровъзгласилите се републики и по този метод да ги завладее напълно ". По думите на събеседника " това в действителност е успеха, за която приказва Путин " в своите последни речи.
" Путин ще смята за победа " действителното освобождение ", както той го назовава, на тези самопровъзгласили се републики. Цялостното им завземане и присъединението им към Руската федерация ".
А що се отнася до Украйна, тази помощ в действителност бе доста забавена от Съединени американски щати, само че пък Пентагонът в действителност откри други способи да доставя Украйна с оръжие, като предоставяше оръжие на трети страни, които го прехвърляха към Украйна, като дори и Южна Корея се включи по този метод, уточни гостът.
" Това, което виждаме, е доста тежка обстановка на фронта. Видимо е, че сега Украйна изостава от интензивността и има доста огромна възможност, в случай че постъпленията се забавят още, действително да се срине целият потенциал на украинската войска и на украинската администрация, тъй като има заплаха Украйна да рухне като страна ".
Видя се, че Европа, за жалост не може да влезе в обувките на Съединените щати, посочи анализаторът. " Байдън в един миг сподели, че по-скоро това е европейски проблем, само че се видя, че Европа се задъхва. Отделни страни започнаха по единично да изпращат средства, само че общата европейска конструкция стартира да се задъхва и да буксува ".
" През втората половина на тази година се чака Унгария да поеме и председателството на Европейския Съвет и това предопределя също, че и отсега нататък се чака европейската външна политика да бъде още по-беззъба ".
Груба неточност на президента Байдън е да бави въоръжението, което е утвърдено за изпращане на Израел. Той се огъна под натиска на протестиращите студенти и на либералите, които желаят ограничение на дейностите на Израел. Но това, което бе спряно като доставки са високоточните системи за проваляне, като в това време Съединени американски щати продължава да доставя високоефективни, с ниска себестойност, само че нанасящи големи провали бойни системи. Спират се високотехнологичните и прецизни дронове, а тъкмо по този метод могат да се намалят жертвите, изясни гостът.
" Байдън още веднъж наля вода в мелинцата на Тръмп. Той сподели: заставаме желязно зад тила на Израел, само че в това време се огъна. Това е неточност, тъй като Израел по този начин или другояче ще довърши тази интервенция, тъй като Натаняху желае да излезе с някакво лице от тази каша ", акцентира събеседникът. " Съединени американски щати и Байдън са в предизборна акция от нея страда и Украйна, страда и Газа, и обстановката в Южнокитайско море.  Заради предизборната акция горещи конфикти стартират да се прекатурват и то не в потребна за Съединени американски щати посока ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР