Apple работи върху актуализацията iOS 17.3 и вече пусна три

...
Apple работи върху актуализацията iOS 17.3 и вече пусна три
Коментари Харесай

Кога ще бъде пуснат iOS 17.3

Apple работи върху актуализацията iOS 17.3 и към този момент пусна три бета-версии за разработчици и обществените бета-тестери. Ъпдейтът не е толкоз огромен от позиция на новите функционалности, колкото предходната актуализация на iOS 17.2, тъй че интервалът за тестване няма да е толкоз дълъг и чакаме да бъде пуснат преди края на януари.

По отношение на времето, стартирането на 22 януари може да има максимален смисъл. Имахме три бета-версии, две от които не прибавиха нищо изключително и удивително, което допуска, че не е останало доста за тестване. Ако Apple възнамерява да пусне актуализацията на 22-ри или 23-ти, можем да чакаме предварителна версия на актуализацията iOS 17.3 на 15-то число.

Apple може също по този начин да пусне iOS 17.3 и на 29-ти, само че това е седмицата, в която ще бъдат пуснати visionOS и очилата Vision Pro. Apple от време на време сплотява версиите на софтуерните актуализации, само че защото това е напълно нова операционна система, visionOS е малко евентуално да пристигна с различен ъпдейт.

Последното надграждане на операционната система, което Apple пусна през 2015 година, беше на watchOS, който беше публично пуснат в петък, 24 април 2015 година — същият ден, в който се появиха и първите модели Apple Watch.

Миналата година Apple пусна iOS 16.3 на 23 януари, а през 2022 година Apple пусна iOS 15.3 на 26 януари, тъй че дебютната дата за iOS 17.3 на 22 януари ще следва графика за стартиране на предходната актуализация на Apple.

Основното изобретение в iOS 17.3 е Stolen Device Protection или функционалността за отбрана от кражба на устройството, която ще попречи на крадеца, който по някакъв метод е получил достъп до вашия iPhone и ключова дума, да стигне до поверителната ви информация. Тя блокира редица функционалности, като не разрешава на крадеца да преглежда паролите ви в iCloud Keychain, деактивира Lost Mode, потреблението на заплащания в Safari и доста други.

Заедно със отбраната от кражба на устройството, iOS 17.3 прибавя и функционалността за споделени плейлисти в Apple Music, която в началото беше планувана за iOS 17.2. С нейна помощ няколко души могат да вършат промени в един общ плейлист от Apple Music.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР