Апелативната прокуратура в София разпореди на Окръжната прокуратура в Благоевград

...
Апелативната прокуратура в София разпореди на Окръжната прокуратура в Благоевград
Коментари Харесай

Разпоредиха проверка за побоя в Марикостиново

Апелативната прокуратура в София разпореди на Окръжната прокуратура в Благоевград осъществяване на инспекция на преписки и досъдебни производства, засягащи лицето В.Т. от петричкото село Марикостиново, оповестиха от Апелативната прокуратура.

Проверката е във връзка изявления и репортажи в медиите за нанесен от В.Т. побой на мъж и изказвания на жители по отношение на други негови действия. В хода на инспекцията следва да се обясни на какъв стадий от следствие са те, както и съществуване на преписки против В.Т., архивирани в Районното ръководство на полицията. При определяне на завършени преписки следва да се извърши длъжностен надзор по отношение на правомерност и точност на прокурорския акт. 

Вчера от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград оповестиха за случай, при който към 3:00 ч. на 9 юли в Марикостиново е нанесен побой над 48-годишен мъж от Сандански от две непознати за него лица. Мъжът е потърпевш с фрактура на слепоочната кост, а за случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР