Антикризисните мерки на правителството са поредната имитация. Вчера правителството за

...
Антикризисните мерки на правителството са поредната имитация. Вчера правителството за
Коментари Харесай

Костадинов: Не е време за политически имитации

" Антикризисните ограничения на държавното управление са следващата реплика. Вчера държавното управление за следващ път излъга бизнеса с ограничения, които напълно скоро ще стане ясно, че са нереални и неосъществими. Правителството се избавя краткотрайно от митинги на бизнеса, като му предлага подправени ограничения. Премиерът прави това, което може най-добре – лъже българския народ, до момента в който продава националния ни интерес ". Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Правителството приказва за по-големи заплати, които обаче инфлацията към този момент стопи. Инфлацията трансформира и държавния бюджет във подправен подобен, защото е по-висока от към този момент заложената. Предстои актуализация на бюджета и остава въпросът тя същинска ли ще е? Истински ли е държавният бюджет, в действителност?

Всички антикризисни ограничения са не просто безпределно закъснели и неактуални, те са политическа реплика на активност.

България няма време за политически фалшификати, тъй като цените порастват, а българите от ден на ден обедняват.

Страната ни е в серпантина от рецесии, от които държавното управление не ни извежда, в противен случай, има бездна сред думите, които изричат от парламентарната естрада по време на парламентарен надзор и действителната обстановка в страната ", съобщи Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР