Антъни Дейвис смени агенцията, която го представлява и подписа с

...
Антъни Дейвис смени агенцията, която го представлява и подписа с
Коментари Харесай

Дейвис е готов да остане в Пеликанс, но търси още причини

Антъни Дейвис смени организацията, която го съставлява и подписа с Klutch Sports, която е ръководена от един от най-доверените хора на ЛеБрон Джеймс - Рич Пол. Това мигновено сътвори спекулации, че суперзвездата на Ню Орлиънс приготвя прекосяването си в Лос Анджелис Лейкърс, където да заиграе дружно с Краля, само че последната информация сочи, че в действителност Ей Ди е подготвен да остане при Пеликанс, тъй като изпитва немалки сантименти към града и организацията.

Разковничето обаче е, че крилото желае да получи още аргументи, с които да затвърди решението си да продължи да носи екипа на “пеликаните”, пишат от Basketball Insiders. Една от тях сигурно е преференциалния контракт, който евентуално ще получи от тима, само че в това време е поискал да му бъдат дадени и други претекстове, като част от това включва привличането на още постоянни играчи, които да му оказват помощ в тежката борба в Западната конференция.

Through 20 games, Anthony Davis is averaging 28.2 points, 13 rebounds and 4.8 assists.

No one has maintained that kind of line for an entire season since Kareem in 1972-73(!!!) pic.twitter.com/RDmAExjeGe
— Will Guillory (@WillGuillory) December 3, 2018
Към момента Дейвис и съотборниците му са на дванадесето място в извънредно равностойната на този стадий конференция, а от изданието прибавят още, че Пеликанс обмислят вид, в който да предложат сериозна договорка на Вашингтон.

Целта би била привличането на огромната звезда на столичани Джон Уол. Както е известно, Уизърдс оповестиха, че вадят на сергията безусловно всеки един от състава си, стига офертата да ги удовлетворява.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР