Анита, която в неделя отпадна от „Фермата“, буквално е била

...
Анита, която в неделя отпадна от „Фермата“, буквално е била
Коментари Харесай

Гаджето на Анита я следило с бинокъл във „Фермата“

Анита, която в неделя отпадна от „ Фермата “, безусловно е била гледана под лупа от приятеля си Лъчо, който й предложи брак в риалитито. Влюбеният мъж обикалял региона на фермата и даже си купил бинокъл, с цел да гледа обичаната си, до момента в който тя се труди в риалитито. Дори майка му обяснила на Анита какъв брой доста страдал той от неналичието й и по какъв начин всеки ден зачерквал ден от календара до края на шоуто.

„ Това беше първата ни разлъка за толкоз време “, изяснява гримьорката, която съумя да издържи героичен цели 42 минути висяща от греда против Божидара Бакалова, само че въпреки всичко отпадна.

Лъчо я изненада с предлагането си за брак 2 седмици след началото на предаването, а концепцията му пристигнала от мотото на този сезон – „ Ново начало “.

Новото начало за двамата стартира на 1 април, когато са решили да се оженят. „ На тази дата са се оженили майка ми и татко ми, а и ние желаеме да е в деня на шегата – с цел да ни смешно и занимателно “, разкри бъдещата младоженка.

Двамата с Лъчо се срещнали в дискотека, когато някой платил сметката на Анита. „ Помислих си „ Тоя желае да ме купи ли? “. После ме пресрещна пред друго заведение и малко по-късно не се разделихме повече “, спомня си симпатичната гримьорка.

„ Ще догледам „ Фермата “ и ще реша кого да поканя на сватбата, само че за Елена и Франческа, с които съм близка, е несъмнено. А Станислав ще ни е кум “, удостовери решението си Анита.

Първия ден в цивилизацията тя не спряла да плаче поради това, че няма са се върне при фермерите, само че пък оценила преимуществата на банята и сапуна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР