Ани Цолова е готова на какви ли не унижения, за

...
Ани Цолова е готова на какви ли не унижения, за
Коментари Харесай

Срам – не срам, трябва да се яде! Ани Цолова драпа със зъби и нокти да работи за човека, който й носеше кафе

Ани Цолова е подготвена на какви ли не унижения, с цел да се върне на екран!
Журналистката Ани Цолова изгаря от предпочитание да се завърне на телевизионния екран. През последните години се бе отдала на преподаване, само че бизнесът й умря.



Сега Ани получава късмет да си върне предходния живот, в който вървеше сигурна и огромна заплата всеки месец, а не се чудеше по какъв начин да свърже двата края. Мястото до Златимир Йочев в „Тази сутрин“ по bTV към този момент е свободно след уволнението на Биляна Гавазова.

Цолова към момента била доста близка с Антон Хекимян, който в миналото беше неин стажант. Както е известно, Ани направи съществено име точно в Би Ти Ви, като актуалният началник на Новините се е учил на телезивия тъкмо от нея.

В момента обаче функциите са разменени и Ани Цолова дава благо и драго да бъде подчинена на индивида, който в миналото й носеше кафе. Просто тъй като финансовото положение на фамилията й не е изключително цветущо. Мъжът й Васил, като оператор, в никакъв случай не е печелил доста.

Цолова сама потърсила Хекимян, откакто Гавазова напуснала БТВ. Тя се надявала, че като най-опитна и известна кандидатура ще получи опция да възобнови телевизионната си кариера. Арменецът обаче още се колебаел дали да заложи на нея.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР