Английският гранд е бил ударен от нова COVID-19 вълна, която

...
Английският гранд е бил ударен от нова COVID-19 вълна, която
Коментари Харесай

Нова COVID-19 вълна в Ливърпул: Полуфиналът с Арсенал под въпрос

Английският гранд е бил " ударен " от нова COVID-19 вълна, която слага под въпрос идния полуфинален конфликт с Арсенал за Купата на Лигата. Daily Mail осведоми, че в лагера на мърсисайдци има нови инфектирани играчи , само че на този стадий не са известни детайлности.
Както е известно, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде позитивна проба за ковид в дните преди дербито с Челси, поради което трябваше да изгледа мача от у дома. Същото се чака да се случи и в дуела с Арсенал в четвъртък, в случай че мачът изобщо се състои.
От управлението на Купата на Лигата изискват най-малко 13 здрави полеви играчи и един вратар, с цел да се състои даден дуел. Титулярният пазач на мърсисайдци Алисон Бекер е измежду инфектираните, а в случай че и останалите вратари на Ливърпул дадат позитивни проби, мачът с Арсенал надали ще се състои.
Ливърпул към момента не е отправил публично питане до управлението на Купата на Лигата за отсрочване на мача с Арсенал, като изчаква да види по какъв начин ще се развият събитията в идващите часове. Клубът не е затворил клубната си база в Къркби , въпреки и да се мисли и в тази посока. Журналистът Джеймс Пиърс пък заяви, че следобедната подготовка на Ливърпул е била анулирана .
Освен Алисон, измежду играчите, за които е известно, че са с ковид, са още Жоел Матип и Роберто Фирмино. Трима играчи на Ливърпул пък не са разполагаем, тъй като ще вземат участие в Купата на африканските народи - Мохамед Салах, Садио Мане и Наби Кейта.
Ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс бяха измежду играчите с позитивни проби преди Коледа, само че се възвърнаха и към този момент упражняват и играят за тима. Тиаго Алкантара и Такуми Минамино обаче имат контузии, които на този стадий ги оставят отвън сметките на Юрген Клоп.
В същото време (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР