Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от

...
Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от
Коментари Харесай

Кобрата бесен на Андреа, ставала все по-гола

Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от ден дневно става все по-предизвикателна и все по-гола. Тя не стопира да залива обществените мрежи с разкрепостени фотоси, на които не оставя доста на въображението на почитателите си. От известно време Теодора, както е същинското й име, е на отмора в Тайланд. Тя се демонстрира в извънредно изрязани бански. На един от последните й снимки е вирнала дупе в басейн, а на различен - демонстрира наедрял бюст с прозиращи зърна.

Всичко това по никакъв начин не се харесва на Кобрата, с който са дружно от дълги години. Боксьорът към този момент предизвести един път половинката си да спре с сходни еротични изявления. Той считал, че с годините Андреа ще се вразуми, само че става тъкмо противоположното.

" Карали сме се, ултиматуми съм й поставял и какво ли не. Не съм окей с тези фотоси! Някой път ще ми кипне и ще стане ужасно. Андреа е певица, доста е надарена. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи, евтини фотоси ", съобщи преди Нова година Кубрат обществено в телевизионно предаване. Думите му още повече са налели масло в огъня. От дебелоглав Андреа стана надалеч по-разюздана в изявленията си в обществените мрежи.

През есента чалга певицата бе подложена на нападки за визията си в коментарно студио на " Биг Брадър ". Тя бе упрекната, че е надебеляла и няма нищо общо с външния тип, който показва на обработени с фотошоп фотоси в интернет. Андреа тогава отвърна: " Хора, това ли е най-важното? ".

Само преди няколко дни Пулевица чукна 32 години, написа " България Днес ". Тя посети островите Пхи Пхи и Панг Нга. Андреа е в компанията на приятелки и без мъж. Кобрата стартира подготовката си за своя идващ мач. Пулев ще излезе против финландския колос Роберт Хелениус. Мачът е плануван за 23 март в зала " Форум " в Ингълууд, Калифорния. " Съвсем скоро ще се удрям за международната купа и ще я печеля ", даде обещание преди дни Кубрат. Българският боксьор е формален кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF), притежаван от Антъни Джошуа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР