Анди Мъри може вече да е аут от "Мастърс"-а в

...
Анди Мъри може вече да е аут от "Мастърс"-а в
Коментари Харесай

Бивш световен номер 1 доволен от представянето си в Синсинати

Анди Мъри може към този момент да е навън от "Мастърс "-а в Синсинати, само че шотландецът несъмнено е удовлетворен от представянето си през тази седмица. Анди съумя да победи Ришар Гаске, само че във втория кръг отстъпи на мощния поляк Хуберт Хуркач, и в този момент някогашният номер 1 напълно ще насочи вниманието си към US Open.

Сегашният 105-и в света извлече единствено позитивите от тази седмица и с неспокойствие гледа към идващите провокации.

„ Мисля, че играх добър тенис и съм удовлетворен от себе си. Показах, че още съм на равнище, а това за следващ път ми потвърждава, че има какво да дам на играта. Щом се боря и съумявам да задържа едно високо равнище, значи е рано да приказвам за отричане. Ще извлека доста позитивни страсти от цялостното си показване в Синсинати. Смятам, че и в двата си мача се показах отлично и в този момент ще се приготвям за откритото състезание на Съединени американски щати. Целта ми във всеки дуел е успеха и да играя добре “, разяснява Мъри.

Бившият първенец от „ шлема “ обаче доста би трябвало да усъвършенства ранкинга си, защото в актуалната обстановка е доста допустимо да му се наложи да играе квалификации за огромните шампионати, или да разчита на "уайлд кард " от уредниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР