Американското подразделение на Volvo стартира интересна рекламна кампания, която предизвиква потребителите да задържат

...
Американското подразделение на Volvo
стартира интересна рекламна кампания,
която предизвиква потребителите да
задържат
Коментари Харесай

Гледай Volvo, а не реклами. Спечели ново S60

Американското поделение на Volvo стартира забавна рекламна акция, която провокира потребителите да задържат погледа си допустимо най-дълго върху екрана на своя мобилен телефон и включеното особено разработено приложение, като тримата с най-добро постижение ще имат опция да ползват изцяло новото потомство на модела .

Заинтересованите играчи би трябвало да посетят уеб страницата за допълнителна информация и да се уверят, че мобилните им телефони дават отговор на специалните условия на инициативата на Volvo, след което могат да стартират предизвикателството. Веднъж започнали виртуалното си тестово шофиране, играчите би трябвало да държат очите си върху автомобила допустимо най-дълго. Играта е в състояние да записва в случай че потребител погледне настрани- да изгледа някоя реклама, да отскочи да похапне или просто да си почине, и тогава предизвикателството завършва.

От Volvo разясняват, че въпреки и всеки играч да има безграничен брой опити за поставяне на по-добро достижение по време на тазгодишното издание на емблематичното за Северна Америка спортно събитие Super Bowl, единствено трима ще бъдат от тях ще бъдат избрани за победители. Именно те ще имат възможност да се уверят в преимуществата на програмата Care by Volvo, която представлява наемна услуга, с включени всички експлоатационни разноски, без горивото, която предлага Volvo.

Volvo анонсира абонаментната си програма Care by Volvo с напълно новото XC40 и разгласи, че тя е в положение да трансформира притежаването на автомобил в толкоз лесна, транспарантна и безпроблемна активност, колкото е притежаването на мобилен телефон. След като създадат онлайн поръчката си, клиентите на услугата Care by Volvo могат да отпътуват с новия си автомобил, без да се притесняват за заплащането на задължителните застраховки, налози и такси. В взаимозависимост от опциите на региона, Care by Volvo предлага редица консиерж услуги, като дистанционна заявка за зареждане или разчистване на автомобила, както и доставка на онлайн поръчка в самия автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР