Американският президент Доналд Тръмп подписа указ, с който одобри най-голямото

...
Американският президент Доналд Тръмп подписа указ, с който одобри най-голямото
Коментари Харесай

Президентът Доналд Тръмп подписа законопроекта за данъчната реформа в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп подписа декрет, с който утвърди най-голямото в историята на Съединените щати понижаване на налозите. Въпросният законопроект за понижение на налози и други промени в данъчния кодекс на страната, беше признат от Конгреса на Съединените щати в сряда.

Тази промяна беше и едно от най-важните предизборни обещания на републиканеца по време на президентската му предизборна акция, което той съумя да извърши преди Коледа.
Подписвам документа през днешния ден, а не след 2 седмици на публична гала, както беше опредвидено, с цел да спазя обещанието си към вас - данъчната промяна да е на бюрото ми преди Коледа, акцентира американският държавен глава.

С указа се трансформира данъчната политика на Съединените щати, като включително спада корпоративният налог от 35% до 21%, както и се понижават налозите на междинната класа до 2025.
 
Ето тук е законопроектът за промени в налозите, с който се гордеем безпределно доста! Нещо значимо за американския народ, само че и фантастично за стопанската система ни, защото ще задържи американските фирмите в границите на страната ни и няма да се постанова да отварят офиси оттатък граница. Всичко тук е за бизнеса,  само че най-много за междинната класа и за работещите. И корпорациите реагират извънредно бурно- даже оттатък упованията ми, добави Тръмп.

Преди време американският президент съобщи, че тази мярка ще разреши в страната да се върнат 4 трилиона $, които американци държат в офшорки поради високите данъчни ставки в страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР