Американският избирател е непредвидим, импулсивен и е възможно да се

...
Американският избирател е непредвидим, импулсивен и е възможно да се
Коментари Харесай

Избори в САЩ: Жена от България може да стигне до щатския Сенат

" Американският гласоподавател е непредвидим, емоционален и е допустимо да се окаже, че републиканците няма да имат болшинство в Долната камара на Конгреса. Това са значими избори, вслучая ще се дефинира бъдещето на Върховния щатски съд, това е значима институция, взема решение бъдещето на всеки един от нас, на цялата страна за идващите 30-40 години. Много зависи дали ще бъде определен демократ или републиканец ". Това съобщи журналистът и държавник Ваня Кремър в „ Кой приказва “ по Дарик радио.

Тя добави, че тематиката за аборта, стопанската система, опазването на здравето, опазването на природата, образованието са наболели тематики сега в Съединени американски щати.

На въпрос дали хората са обезпокоени за своето бъдеще, Кремър отговори, че съгласно нея поляризацията в обществото е почнала след избирането на Доналд Тръмп. „ Точно тогава видях по какъв начин съседите, които имаха табели на моравата си на Джо Байдън и такива, които имаха на Доналд Тръмп, започнаха да се карат и се обиждаха в затворените групи по обществените медии. До този миг не бях очевидец на нещо сходно. Лично аз не съм обезпокоена за американската народна власт “, изясни журналистката.

" Обществото въпреки всичко съществува в една работеща народна власт и сигурно процеси като този ще слагат под тестване демократичния избор на гласоподавателите, само че в последна сметка има едно надълбоко вкоренено предписание в съзнанието, че справедливостта ще спечелва ".

Ваня Кремър показа, че българите в Съединени американски щати обожават Доналд Тръмп. „ За мое голямо оскърбление, бяха дали своят вот за него, не виждат закани в неговата кандидатура. Аз персонално бих била засрамена, в случай че той е избран отново още веднъж. Не мисля, че българите се усещат застрашени. Самата мигрантска политика е била една от тромавите системи. Би било крачка обратно за американското общество, в случай че президентът Доналд Тръмп бъде избран отново “, изясни тя.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР