Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от

...
Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от
Коментари Харесай

Момче, подигравано в училище, трогна милиони

Американски възпитаник, който през сълзи споделя по какъв начин е унизен от свои съученици, трогна милиони хора по целия свят. Майката на Кийтън Джоунс разгласява в обществените мрежи видео, в което момчето през сълзи споделя за униженията, които всекидневно претърпява.

„ Наричат ме „ грозен”. Казват, че нямам другари. По време на обяд ме заливат с мляко и ме замерят с шунка и хляб”, изяснява Кийтън, плачейки. Той споделя, че не е единственият, който търпи насмешки в учебното заведение, заяви Нова телевизия.

„ Питам просто от любознание – за какво ни тормозят? Какъв е смисълът? Защо им доставя наслаждение да се държат неприятно с почтени хора. Различните не са отговорни, че са такива. Ако някой се забавлява на ваш тил, бъдете силни”, споделя Кийтън във видеото. Майка му снимала трогателната изповед в деня, когато детето я помолило да го вземе по-рано от учебно заведение, тъй като се страхувал да обядва в столовата.

След публикуването на видеото момчето получи непредвидена поддръжка от холивудски звезди, някои от най-известните артисти и спортисти, както и на стотици хиляди консуматори в обществените мрежи. Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го назовава „ смел”, тъй като е намерил сили да премине през компликациите.

„ Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се трансформират. И до момента в който тези ужасни хлапета се чудят какви хора желаят да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „ Отмъстителите “ в Ел Ей следващата година? “, написа артистът Крис Евънс в Туитър.

„ Кийтън, не си губи времето да се чудиш за какво грубияните са толкоз гадни. Те са тъжни хора, които си мислят, че като нараняват другите ще се почувстват по-добре, тъй като в действителност не се харесват”, написа Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър в „ Междузвездни войни”. Видеото трогна и сина на Доналд Тръмп, който го предложения да му гостува с околните си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР