Американската компания Scuderia Cameron Glikenhaus, известна със своите ултралеки суперавтомобили,

...
Американската компания Scuderia Cameron Glikenhaus, известна със своите ултралеки суперавтомобили,
Коментари Харесай

Джип-амфибия се готви за път от Ню Йорк до Париж през Аляска и Сибир

Американската компания Scuderia Cameron Glikenhaus, известна със своите ултралеки суперавтомобили, ще създаде водоплаващи SUV-ове за трансконтинентално пътешестване. Дизайнерските изображения на автомобила са оповестени във Фейсбук страницата на основния изпълнителен шеф на компанията Джеймс Гликенхаус.

Концептът за всъдехода-амфибия планува потребление на два автомобила - с каросерии с четири порти и две порти, които сега носят имената Expedition и Steve надлежно. Техническите характерности се пазят в загадка. Съдейки по тийзърите, кросоувърите ще бъдат оборудвани с водоплаваща платформа и два външни мотора, благодарение на които транспортното средство ще може да преодоляват водни трудности.

 Снимка 343290
Източник:

Офроудърите ще показват своите благоприятни условия, като се катерят по скатовете на Охо- дел Саладо в Андите - най-високият вулкан на Земята, чиято височина е 6893 метра. След това колите ще подхващат трансконтинентално пътешестване, което ще стартира през 2020 година

Експедицията ще започва от Таймс Скуеър в Ню Йорк. Автомобилите ще преминат през Канада и Аляска, а по-късно ще прекосят Беринговия пролив с ширина 86 километра и ще стигнат до Русия. След това екипът ще посети Пекин, след това ще пресече целия Сибир и европейската част на Руската федерация с екскурзия до Москва и Санкт Петербург. Експедицията ще приключи в Париж.

 Снимка 343293
Източник:

SCG предлага на други автомобилни производители на да разработят свои лични офроуд коли и да се причислят към пътуването. Американците също по този начин дават обещание да провеждат церемония в Париж за всички участници във връзка приключването на турнето.

 Снимка 343295
Източник:

Най-новата разработка на SCG е ултралекият суперавтомобил 004S. Основната характерност на купето е необикновената настройка на седящите места 1 + 2 - като в известния суперавтомобил McLaren F1. SCG 004S е издигнат върху карбонова архитектура и каросерия, с помощта на което автомобилът тежи 1179 кг.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР