AMD се готви да представи Zen 4 базираните процесори Ryzen

...
AMD се готви да представи Zen 4 базираните процесори Ryzen
Коментари Харесай

Videocardz сподели първите изображения на процесорите Ryzen Threadripper 7000

AMD се готви да показа Zen 4 основаните процесори Ryzen Threadripper 7000 HEDT. В очакване на премиерата, изображения както на самите процесори, по този начин и на техните опаковки изтекоха в мрежата.

Изображенията бяха споделени от портала Videocardz и като източник беше упоменат AMD. Очевидно това са прес-материали. Според изображенията, процесорите Ryzen Threadripper 7000 са с чиплетна архитектура и 8 или 12 CCD-матрици. Използвана е още и входно-изходна интегрална скица, а тази на процесора Ryzen Threadripper 7000 за следващ път удостоверява информацията, че флагманът на линията ще получи 96 Zen 4 ядра.

Топлоразпределителният похлупак на новите процесори е претърпял единствено леко изменение — в горната и долната част са се появили вдлъбнатини. Очевидно това се прави, с цел да подхожда на сокета sTR5, който ще дебютира в дънните платки, основаните на новия чипсет TRX50.

Освен на процесорите, появиха се изображения и на техните търговски опаковки. „ Обикновеният “ Ryzen Threadripper 7000 ще се предлага в кафяво-оранжева кутия. Pro-моделите са получили кафяво-бяла опаковка.

Според Videocardz, формалното стартиране на Ryzen Threadripper 7000 ще се състои на следващия ден. Процесорите обаче ще бъдат пуснати в продажба чак идващия месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР