Александър Лазаров се класира за основната схема на турнира на

...
Александър Лазаров се класира за основната схема на турнира на
Коментари Харесай

Александър Лазаров се класира за основната схема на турнира от сериите Чалънджър в Роан

Александър Лазаров се класира за главната скица на шампионата на твърда настилка в зала от сериите " Чалънджър " във френския град Роан с награден фонд 90280 евро.

Във втория кръг на квалификациите Лазаров победи с 6:2, 3:6, 6:0 естонеца Марк Лаял за час и 30 минути. В първия кръг на пресявките Лазаров се наложи над мароканеца Елиот Беншетри с 6:4, 6:1.

Българинът поведе с 5:1 в първия сет и го завоюва с 6:1. Във втората част Алекс позволи пробив за 1:3, а това се оказа задоволително на естонеца, с цел да прати мача в съдбоносен трети сет. В него обаче Лазаров имаше цялостно превъзходство и съумя да завоюва с 6:0.

За триумфа си Лазаров проработи 5 точки за международната класация.

Димитър Кузманов и Адриан Андреев пък ще стартират непосредствено от главната скица на шампионата.

По-късно през днешния ден Кузманов ще играе против №1 в схемата и №79 в международната класация Раду Албот от Молдова. Андреев ще започва на следващия ден против №260 в света Артур Фис от Франция. При победи Кузманов и Андреев ще играят един против различен във втория кръг.

Кузманов и Андреев са записани като тандем в шампионата на двойки. Там Александър Лазаров ще играe дружно с различен българин Радослав Шандаров. Александър Донски пък ще си партнира с Петрос Циципас.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР