Александър Кадиев и Ивелина Чоева изкараха щастливи цели 3 години

...
Александър Кадиев и Ивелина Чоева изкараха щастливи цели 3 години
Коментари Харесай

Студен душ за Ивелина, Сашо Кадиев отказва брак

Александър Кадиев и Ивелина Чоева изкараха щастливи цели 3 години дружно, само че облаците над връзката им към този момент надвисват. Причината е добре позната за Сашо, тъй като тя способства и за краха на предходната му връзка.

Водещият на „ Преди обед “ е срещу брака и няма никакво желание да се ожени в миналото. Той е бясно влюбен в Ива, само че това не значи, че ще й направи предложение.

Според мълвата синът на Катето Евро към този момент е уведомил Чоева да не чака годежен пръстен. Той просто не вярвал в умиращите обичаи на законното обвързване и по тази причина не желал да го прави.

Освен това Сашо Кадиев бил и много свидлив. Всеки, който го познава, твърди, че той цепи стотинката и не прави непотребни разноски.

Това също способства за решението му да не подвига женитба. Едно такова събитие, в случай че се направи както би трябвало, коства от 15 бона нагоре. Макар Сашо да изкарва положителни пари, не желае да ги дава за един ваучър.

Припомняме, че артистът не се ожени и за Таня Тончева, от която има щерка. Двамата изкараха съвсем 10 години дружно без брак.

Студеният душ за Чоева обаче става още по-силен и от обстоятелството, че Сашо не желал и още деца сега. Той не й е споделил „ не “, само че й декларирал, че избира дребната Катя първо да поотрасне и чак по-късно може да мисли за второ дете, твърди kliuki.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР