Актьорът с марокански корени Ел Уалиди Джамал, известен от руските

...
Актьорът с марокански корени Ел Уалиди Джамал, известен от руските
Коментари Харесай

Актьор от „Бандитският Петербург“ се удави в езеро

Актьорът с марокански корени Ел Уалиди Джамал, прочут от съветските детективски сериали „ Бандитският Петербург “ и „ Смъртоносна мощ “, се е удавил в Лемболовското езеро край Града на Нева, където бил на курорт, написа Kр.Ru.

Мъжът, който след месец щял да навърши 47 години, липсващ на 11 юни. На 14 юни админът на почивната база в с. Грузино наоколо до езерото се обърнал към полицията, съобщавайки, че е видял във водата контур на човек. Служители на Министерството на вътрешните работи на Русия извадили тялото и го изпратили в моргата за съдебно-медицинска експертиза за определяне на съответната причина за гибелта. Води се разследване. Изданието отбелязва, че артистът е бил във водоема без облекла, единствено на ръката му имало часовник и синя на цвят превръзка.

Според Starhit.ru на 11 юни артистът влезнал да плува солидно почерпен с алкохол и повече не излязъл на сушата, а водолази в продължение на няколко дни търсили тялото му в езерото. Джамал има марокански паспорт, само че непрекъснатото му местопребиваване от две десетилетия било в Санкт Петербург и очевидно добре е усвоил особеностите на съветския ваучър.

Филмовата кариера на Ел Уалиди стартира през 2000 година Сред другите съветски продукции, в които се е снимал, са екшъните „ Специални елементи “, „ Агент по националната сигурност 4 “, „ Черният гарван “ и така нататък Миналата година още един представител на шоубизнеса в страната откри гибелта си удавен. Основателят на пънк-рок групата „ Звуки Му “ Александър Липницкий потъна в Москва река. Музикантът решил да кара ски по замръзналата река. Пристигнал с кола до паркинга на един от крайбрежните плажове, след което тръгнал по леда с кучето си. След известно време локални поданици разкрили удавника. Предполага се, че рокерът инцидентно е паднал във водата, без да забележи, че ледът в този сектор на реката към този момент се е разтопил.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР