Актьорът Калин Врачански ще изиграе една от главните роли в

...
Актьорът Калин Врачански ще изиграе една от главните роли в
Коментари Харесай

Калин Врачански разчиства сметки с брат си в крими сериал - slava.bg

Актьорът Калин Врачански ще изиграе една от основните функции в новия престъпен сериал „ Братя “. Българската поредност ще започва още от идващия месец в ефира на Нова телевизия, а сюжетът ще гравитира към огромна фамилна драма.

В центъра на събитията ще са следователят Борис Донков и неговия брат – предприемачът Драгомир Донков. Двамата ще се трансфорат от най-предани другари в яростни врагове.

Единият ще търси възмездие, а другият – истината. Битката трансформира вечно както тях самите, по този начин и живота на околните им. Причината се крие в предишното, което и двамата се пробват да не помнят, само че без триумф. Между тях застава и Лора - дамата, в която и двамата са влюбени.

Освен Врачански, на дребния екран ще разпознаем още звездите Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други

„ Братя “ наблюдава фамилните проблеми на разнообразни генерации, само че ще засегне и значимите тематики за измяната, лъжите, тайните, упоритостите, доверието, изневярата и отмъщението.

Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията Hidalgo Productions, която стои зад триумфа и на комедийната поредност All Inclusive. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката е Марио Балтаджиев.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР