Актьорът Калин Врачански призна в телевизионно интервю, че е успял

...
Актьорът Калин Врачански призна в телевизионно интервю, че е успял
Коментари Харесай

Ето я жената, която спаси Калин Врачански в изолацията

Актьорът Калин Врачански призна в телевизионно изявление, че е съумял да преживее самоизолирането поради гаджето си Александра Стоянова. Русата художничка е до звездата от „ Господин Х и морето” от две години, откакто се срещнали около Диляна Попова. Тя водела сина си Борил на занимания по изобразяване, за част от които се грижела Алекс. Врачански незабавно я харесал, а през днешния ден признава, че единствено поради нея съумял да пребори депресията от затварянето вкъщи.



„ Аз съм доста деен и витален човек”, изясни Врачански в „ Преди обед”. За да покаже любовта си, артистът даже написал ария за рождения ден на изгората си. „ Обадих се на един другар сценарист, който написа текста, само че оставаха едвам два дни. Приятел музикант обаче съумя да се оправи с късите периоди и след това аз я записах. Стана летен шлагер "похвали се влюбеният артист.

Във времето на изолираност Врачански се отдава на доста тренировки, готвене и кино. Признава, че половинката му готви чудесно, а неин специалитет са сладките и солени мъфини. На фона на все по-големият брой звезди, които подстригват сами себе си или своите близки, артистът се пошегува, че Александра изрично е отказала той да се погрижи за външния й тип, откакто видяла по какъв начин е подстригал кучето им. Направих го на етажи, едно време бе съвременно, призна той.

фотоси:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР