Хитовата изпълнителка се появи в типичния за нея ексцентричен тоалет

...
Хитовата изпълнителка се появи в типичния за нея ексцентричен тоалет
Коментари Харесай

Гола ли е Галена?

Хитовата изпълнителка се появи в типичния за нея екстравагантен тоалет - гащеризон със сребристи ресни, който стоеше компактно по кожата. Заради телесния си цвят, резултатът му беше като че ли певицата е гола, което заблуди мнозина в публиката.

Дефилето на Галена беше във връзка юбилеен концерт на сътрудника й Тони Стораро. Повече от 250 минути без отмора той извиваше глас онлайн под надпис „ 25 години на сцена “. Бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония се погрижиха за музикалното оформление, а подгряващ беше Аристос Константину. От родната сцена се разписаха Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, както и синовете му - Фики и Емрах.
Реклама
Една от огромните изненади на юбилея беше писмо и букет от Лили Иванова, която беше дала разрешението си Тони да извърши песента й „ За тебе бях “, а със Софи Маринова изпяха и „ Ветрове “. „ Най-голямото нещо, което ми се случва в живота, е да бъда поздравен от Голямата Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те! “, сподели Стораро.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР