Риалити звездата решава да промени диетата и начина си на

...
Риалити звездата решава да промени диетата и начина си на
Коментари Харесай

Клои Кардашиян и нейният успех в отслабването

Риалити звездата взема решение да промени диетата и метода си на живот преди години. Това обаче не било елементарен развой. „ Бях с наднормено тегло през по-голямата част от живота си. Господи, моето пътешестване за намаляване, лиши ми години “, признава 39-годишната актриса в подкаста „ SHE MD “. „ Винаги съм била пълничка, в никакъв случай не съм била в топ форма, въпреки че спортувах. ”

Клое обаче съумя да трансформира тялото и мозъка си посредством поредност от промени в метода си на живот. „ Изоставих, да кажем, всички газирани питиета. Малко по малко оставих всичко. Направих това в продължение на една седмица и по-късно стопирах друго нещо, тъй като разбрах, че през годините съм била на всички диети, които съществуват “, признава тя.
Реклама

Майката на две деца разкрива, че е почнала да се храни по прочувствени аргументи, когато е била по-малка. „ Бях доста прочувствен лакомник и когато се хранех, постоянно си споделях „ Чувствам се толкоз добре, до момента в който хапвам! " Но по-късно ми ставаше толкоз зле, даже се разплаквах, само че все пак продължавах да го върша още веднъж и още веднъж. Вероятно тъй като бях тъжна и още веднъж имах потребност от сладолед. Това беше един вманиачен и повтарящ се цикъл “, изяснява тя.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР