Актуалният сезон на На кафе може да се окаже финален.

...
Актуалният сезон на На кафе може да се окаже финален.
Коментари Харесай

Гала го закъса, това ли е краят на На кафе

Актуалният сезон на „ На кафе ” може да се окаже заключителен. Предаването е получило от Нова телевизия финален късмет да си вдигне рейтинга. Ако не успее, ще се мисли за нещо друго, с което да запълват ефира преди обед, написа " Уикенд ".

Самата Гала се изпусна пред камерите, че може би води финален сезон на своето обичано шоу, в което за първи път влезе още преди 23 години. „ Всеки път се вълнувам на старта на нов сезон. Ако има идващ сезон на „ На кафе ”, също ще се вълнувам ”, сподели тв звездата в първия си ефир след лятната почивка. Предаването се завърна в програмата предишния понеделник. Говореше се, че ще бъде с нови панелисти, само че в него, с изключение на студиото, няма доста промени спрямо преди. От една страна това е добре, тъй като върлите почитатели няма да бъдат разочаровани и още веднъж ще гледат предаването, с което са привикнали и им харесва. От друга страна обаче без нови детайли надали ще успее да притегли нови фенове, а се твърди, че отстъпва по рейтинг пред „ Преди обед ” на Би Ти Ви.
-->
Гала в действителност е същински рекордьор по престой в малкия екран. Тя влиза за първи път в „ На кафе ” още през 2000 година и все още е водещата с най-вече часове пред камерите в България. Шоуто й имаше 4-годишна пауза – сред 2005-а и 2009-а. През есента на 2009-а то още веднъж беше върнато в програмната скица на Нова. Години наред беше най-гледаното в ефира до обяд, само че „ Преди обед ” с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев съумя да го изпревари. Ако тази преднина не бъде стопена, сезон 2023-2024 може да се окаже финален за Гала и компанията й. Към момента в малкия екран нямат план, с който да запълнят възможната празнота в програмата, която ще се отвори, в случай че смъкват „ На кафе ”, само че сигурно ще се намерят продуценти, които да предложат хрумвания.

През новия тв сезон единствените нови детайли са включването в екипа готвачи на Станислав – спечелилият от „ Хелс Китчън ” предходната пролет, както и на дресьор на животни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР