Актрисата с певчески заложби Антоанета Добрева-Нети съпроводи новооткритата си сестра

...
Актрисата с певчески заложби Антоанета Добрева-Нети съпроводи новооткритата си сестра
Коментари Харесай

Тежка морска сватба! Нети омъжи известна водеща СНИМКА

Актрисата с певчески заложби Антоанета Добрева-Нети съпроводи новооткритата си сестра Алекс Кръстева до олтара, оповестява " ".

През уикенда тв водеща подвигна морска женитба, а изпълнителката на „ Луната спи “ и брачният партньор й Добрин Векилов – Дони бяха измежду присъстващите.

Терен за тържествената гала е дал град Царево, стана ясно от изявления на сестрата на булката в обществените мрежи.
„ Поздравления за страхотно-емоционалната и радостна женитба на Алекс и Влади! Винаги дружно! “, написа Нети към кадър на младото семейство.

За щастливото събитие чаровната тв водеща заложи на елегантна дълга рокля в обичаен бял цвят, до момента в който тоалетите на Дони и Нети бяха решени в черно.

От профила на Алекс в Истаграм пък излиза наяве, че е приела семейството на своя обичан и към този момент е Стоянова.

„ Днес ще омъжим тази прелестна дама! На добър път, сестричке! Обичам те! “, включи се и часове преди тържеството Нети. Преди време Алекс описа, че готви женитба в стеснен фамилен кръг, а предлагането за брак получила към коледните празници. "Сгодих се за най-прекрасния мъж на света, несъмнено ", показа тогава тя.

Припомняме, че за роднинската връзка на Нети и Кръстева се заприказва през април. Тогава именитата русокоска разкрила, че е осиновена и родители са й Джилда Първанова-Алексиева и Петьо Кръстев.

Това се случило след гибелта на дамата, която я е отгледала. От телевизионно предаване стана ясно, че Джилда е забременяла след краткотрайна връзка с Петьо, само че след раждането на Нети, е оставила бебето в Дом „ Майка и дете “.

Половин година по-късно детето е осиновено от знатно столично семейство – доктор и физик. Нежната половинка на Дони сподели, че е научила аргументите за дейностите на майка си, само че детайлностите не били за оповестяване в ефир.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР