Ако за БСП оставката на Цветан Цветанов не е морален

...
Ако за БСП оставката на Цветан Цветанов не е морален
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи срещу Елена Йончева: Морално ли е да води листата на БСП, като е обвиняема

Ако за Българска социалистическа партия оставката на Цветан Цветанов не е честен акт, а политически фалш – какъв е моралният прочит на издигането за лидер на листата за евродепутати на Българска социалистическа партия на Елена Йончева, която е с повдигнато обвиняване за пране на пари в изключително огромни размери? 

Това се споделя в позиция на ГЕРБ, публикувана до медиите. Как Българска социалистическа партия ще изясни на българите, които изгубиха спестяванията си при банкрута на КТБ, че лидер на листата им е човек, който е имал обща офшорна компания с Цветан Василев? И можем ли да тълкуваме първата позиция на Йончева в листата на Българска социалистическа партия като явен знак, че неин подгласник и на втора позиция ще бъде заплатен упрекнатият в най-тежкото политическо закононарушение – пазаруването на гласове – Манол Генов?, пишат още от ГЕРБ. 

А във връзка с морала, както Българска социалистическа партия, по този начин и самата Йончева би трябвало да отговорят до какъв брой почтено е това, че Йончева даже не напусна Народното събрание, откакто беше определена за лидер на алената евролиста. За разлика да вземем за пример от Петър Курумбашев, който макар действителният риск да бъде преместен от феномена 15/15, напусна българския парламент при миналата акция, след което се съобрази с волята на гласоподавателя да изпрати в Брюксел Момчил Неков вместо него, разясняват още от партията на Бойко Борисов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР