Ако влезете в Instagram профила на Ева Кайли, гръцката евродепутатка,

...
Ако влезете в Instagram профила на Ева Кайли, гръцката евродепутатка,
Коментари Харесай

Ева Кайли: от любимо лице на гръцката телевизия до епицентъра на корупционен скандал

Ако влезете в Instagram профила на Ева Кайли, гръцката евродепутатка, която в петък, в първия миг надали ще си помислите, че отсреща ви е политик.

Наред с по-скучните фотоси на маси за договаряния, отстранената поради следствието зам.-председателка на Европейския парламент разгласява фрагменти от италиански сватби, от ски писти и златисти плажове, а хубостта ѝ може да накара всеки beauty & fashion инфлуенсър да се срами в ъгъла.

Италианската връзка има пояснение - Ева живее на фамилни начала с италианеца Франческо Джорджи. Двамата са дружно от 2020 година, имат двегодишна щерка. Джорджи също е задържан по съмнения в корупционни практики. Той е бил парламентарен помощник на някогашния евродепутат Антонио Панцери - идващия задължан от белгийските управляващи в границите на следствието, което раздруса европейските институции в последните дни. Всъщност, счита се, че избирането на гъркинята за зам.-председател на Екологичен потенциал се случва с помощта на социалистите, близки до Панцери.

Ева Кайли е родена на 26 октомври 1978 година в Солун. Започва да се занимава с публицистика през 2004 година, а две години по-късно приключва инженерни науки в Солунския университет. Впоследствие става магистър по интернационалните и европейски проучвания в Пирейския университет и стартира работа като публицист в гръцката ТВ мрежа Mega Channel. Там показва следобедните и вечерните вести през уикенда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР