Ако страдате от високо кръвно налягане, има много природни средства,

...
Ако страдате от високо кръвно налягане, има много природни средства,
Коментари Харесай

Хавайски танци срещу високо кръвно


Ако страдате от високо кръвно налягане, има доста естествени средства, които можете да приложите, с цел да помогнете за нормализирането му без да употребявате медикаменти. Оптимизирането на съотношението на натрий към калий, потреблението на необработени органични храни, поддържането на здравословно тегло, избягването на алкохол и цигари и управлението на равнищата на стрес могат да оказват помощ естествено за намаление на високото кръвно. И още нещо оказва помощ - танцът нападка! Все едно дали ще въртите единствено обръч към себе си или ще поклащате ханш в ритъма на екзотичната хавайска мелодия.
Изследователи от Университета на Хаваите разкрили, че мъжете и дамите, които вземат участие в стратегия в помощ на хипертониците, в която са включени танци нападка, могат доста по-лесно да намалят стойностите на кръвното спрямо тези, които просто са получили указания за диета и физически извършения.
Предишни проучвания открили, че множеството от локални хавайци не се интересуват от обичайни стратегии за метод на живот, който може да помогне за намаление на кръвното налягане. Те не желали да съблюдават скучни диети и да харчат пари за скъпи артикули, сякаш с диетична цел. Ето за какво екип от откриватели създал стратегия, включваща танците нападка - на ниска цена наслаждение, водещо до културно-релевантен метод на живот. Чудесно повдигащо духа и настроението " физическо упражнение ", което може да се прави с друга активност от хора на всички възрасти.

Повече от 80% от следената група хипертоници траяли програмата в продължение на шест месеца, а 77% танцували нападка цяла година. Резултатите сочат, че даже 6 месеца след приключването на програмата, участниците имали благотворно въздействие върху организма си и не вдигали кръвно.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР