Ако сте служител на Twitter (Туитър), може никога да не

...
Ако сте служител на Twitter (Туитър), може никога да не
Коментари Харесай

Повечето служители на Twitter ще могат да работят от вкъщи завинаги

Ако сте чиновник на Twitter (Туитър), може в никакъв случай да не се наложи да се върнете на работа в офиса - поради ковид. Причината - публично разрешение на работещите в компанията да го прави от у дома вечно, съобщи BBC.
Компанията, която е със седалище в Сан Франциско, споделя, че нейната работна мощ от към 5000 души работи отдалечено от началото на март, прибавя БГНЕС. Повечето чиновници са се справили толкоз добре, че от компанията обявиха, че са подготвени да ги остави да продължат - в случай че техните позиции разрешават това.
" Бяхме сложени в неповторима обстановка... позволихме на хората да работят от у дома. Последните няколко месеца потвърдиха, че можем да създадем тази смяна. Така че, в случай че нашите чиновници са в позиция или обстановка, която им разрешава да работят от вкъщи и те желаят да продължат да го вършат вечно, ние ще позволим това да се случи ", написа изпълнителният шеф Джак Дорси в имейл до чиновниците си.
За други чиновници, които не могат непрекъснато да си правят работата от вкъщи, компанията споделя, че е евентуално да отвори офисите си до края на годината, само че " не и преди септември ".
Twitter има 35 офиса по целия свят, в това число в Ню Делхи, Лондон и Сингапур.
Компании като Фейсбук и Гугъл също са разрешили на доста от чиновниците си да работят отдалечено до края на 2020 година.
Още: " Тенденцията светът и коронавирусът да привикват да живеят дружно се ускорява "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР