Само дни след като изпрати поканите за сватба до най-близките

...
Само дни след като изпрати поканите за сватба до най-близките
Коментари Харесай

Сърдечната мъка на Каролин Возняцки, след като Рори Макилрой я заряза по телефона на фона на покани за сватба

Само дни откакто изпрати поканите за женитба до най-близките и най-близките им, Рори Макилрой брутално разруши сърцето на Каролин Возняцки.

Бившата двойка беше дружно в продължение на три години, когато оповестиха годежа си през декември 2013 година - само че романсът им не продължи дълго. 35-годишният голф състезател от Северна Ирландия се раздели с някогашната тенис звезда номер едно в света по време на къс триминутен телефонен диалог през 2014 година

Рори по-късно продължи с Ерика Стол и се ожени през 2017 година само че след седем години брак романсът им завърши. Беше оповестено по-рано тази седмица, че Макилрой към този момент е подал молба за бракоразвод от брачната половинка си, с която споделя тригодишна щерка на име Попи.

След бруталната им разлъка Каролайн се смее последната и в този момент е щастливо омъжена за някогашния баскетболист Дейвид Лий. Тя подцени актуалната драма на връзката на Рори, макар че беше видяна да хвали брачната половинка на най-хубавия другар на някогашния си избраник.

Каролайн отговори на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР