Ако промените в Изборния кодекс не бъдат изтеглени или отхвърлени

...
Ако промените в Изборния кодекс не бъдат изтеглени или отхвърлени
Коментари Харесай

Промяната се изприщиха от хартиената бюлетина, плашат за мандата

Ако измененията в Изборния кодекс не бъдат изтеглени или отхвърлени в пленарната зала, " Продължаваме промяната " няма да осъществя мандата, съобщи пред Нова телевизия ръководителят на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров.

„ Народните представители към момента имат време. Ние не можем да зачеркнем свободния избор на хората ”, акцентира той.
-->
По думите му в последните два месеца първата политическа мощ е посочила безспорна политическа импотентност да сътвори нещо градивно. „ Тук сме с цел да кажем, че разбираме проблемите на жителите и имаме проект. Даваме съответни оферти по какъв начин да се излезе от рецесията ”, добави Гюров.

„ Това е първият проект, който се показва в Народното събрание за сформиране на кабинет, който да одобри основни промени в законодателството ”, сподели заместник-председателят на ПГ на „ Демократична България ” Владислав Панев по отношение на оповестеното от Демократична България и Политическа партия желание за съставяне на държавно управление на малцинството.

„ Естествено, че това държавно управление ще бъде доста рисково. Ние споделяме, че смисъл от него има единствено, в случай че ще се занимава с значимите тематики. Българските жители и представителите в Народното събрание би трябвало да решат какво бъдеще желаеме. Такова, в което Никола Минчев е сменен от Вежди Рашидов или такова, в което България ще стане пълновръстен член на Европейски Съюз ”, добави Гюров.

Панев сподели, че държавното управление на малцинството има 100% риск да бъде неодобрено в границите на 2023 година, по тази причина не си правели илюзии. „ Първите два месеца ще бъдат най-важни. Ако не се случи нещо потребно тогава, то няма да се случи изобщо ”, е неговото мнение.

В случай, че се стигне до втория мандат, Гюров уточни, че с „ Демократична България ” още не са водени диалози за имена. Първо предложили тактика за излизане от рецесията. „ Кой тъкмо ще е капитан и кой ще гребе - не е на дневен ред. В Демократична България и Политическа партия има задоволително хора, които могат да свършат тази работа ”, посочи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР