Ако Канзас възнамеряват да пробягат тази година по време на

...
Ако Канзас възнамеряват да пробягат тази година по време на
Коментари Харесай

Звездата на Канзас отпадна за March Madness в сериозен удар за Jayhawks

Ако Канзас имат намерение да пробягат тази година по време на March Madness, те ще би трябвало да го създадат без звездния гард Кевин Маккулар младши. 

Треньорът на Канзас Бил Селф сподели във вторник, че Маккулар не е задоволително здрав, с цел да играе в шампионата на NCAA, което на процедура завърши както времето му в игра за Jayhawks, по този начин и колежната му кариера.

„ Той е навън “, сподели Селф пред кореспонденти, съгласно The ​​Topeka Capital-Journal. „ Затваряме го за шампионата. Така че, в случай че имаме шанса да спечелим два мача, щяхме да го създадем и без него. И той не беше упражнявал от шест седмици, по принцип, и по този начин, да, той не е нанесъл повече вреди на коляното си. “

Натъртването на костта на McCullar няма да изисква интервенция, само че болката не е намаляла задоволително в коляното на McCullar, където той би могъл да играе.

 Новината беше сложна отмора за Маккулар, който благодари на почитателите за поддръжката им в обява в обществените медии във вторник вечерта.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР