Ако искате да знаете какво да очаквате от човека отсреща,

...
Ако искате да знаете какво да очаквате от човека отсреща,
Коментари Харесай

Пръстите при жените издават сексуалност

Ако желаете да знаете какво да очаквате от индивида насреща, то преди този момент погледнете ръцете му. По-специално пръстите и в частност показалеца и дължината на пръстите. Именно те ще издадат каква е сексуалността на индивида, към който предявявате секс мераци.

Изследването е извършено от учени от университета в Есекс. Скорошното им изследване, оповестено в Journal of Sexual Behavior, е подписано от четирима специалисти, всички от които работят в катедрата по логика на психиката. Именно те са разкрили връзката сред дължината на пръсти и половата ориентировка (в частност на жените).

За своето проучване учените проучили 18 двойки близначки и 14 двойки близнаци, само че мъже. Те разкрили, че част от дамите имат хетеросексуална ориентировка, а сестрите им хомосексуална. Много бързо учените разкрили повода.

Тя била " заложена " в дължината на показалеца, че и на останалите пръсти. Оказа се, че тези близнаци с по-дълги пръсти съблюдават бисексуален и хомосексуален метод на живот. Но тези с по-къси пръсти, всред които няма огромна разлика в размера на показалеца и останалите пръсти, имат хетеросексуална ориентировка.

Как е допустимо това? Сериозна разлика в дължината на показалеца и останалите пръстени е друга при дамите с хомосексуална ориентировка, до момента в който техните идентични близнаци с хетеросексуална ориентировка имат една и съща дължина на пръстите.

Оказва се, че близнаците не са толкоз идентични! Учените считат, че процесът на образуване на дължината на пръстите, както и половата ориентировка, се крие в развиването на плода в майчината вътрешност.

И защото при идентичните ДНК близнаци се чака те да са идентични, нещата не са в наследствеността, а в хормоните. Женската близначка, чийто дял по време на образуването в утробата е имал повече тестостерон, дължината на пръстите ще варира повече. И затова половата ориентировка ще гравитира към еднополовите мераци.

Източник: zajenata.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР