Ако ходите в Египет, добре е да знаете, че има

...
Ако ходите в Египет, добре е да знаете, че има
Коментари Харесай

Руска блогърка предупреди какво да не ядете, ако отидете в Египет. Опасно е!

Ако ходите в Египет, добре е да знаете, че има храни, по отношение на които е по-добре да запазите порядъчна отдалеченост.

За това предизвестява съветската пътешественичка Саша Коновалова, в чийто блог тя споделя за ястията и продуктите, които в никакъв случай не приемала от шведска маса. 
                             

От рускинята научаваме, че в страната на пирамидите очевидно е разрешено на бюфета да се сервират елементи от останала от предходния ден храна под формата на ново ястие.

В този ред на мисли Коновалова предизвестява за салати с много чудноват състав в тях. Например за студена паста с наденица или зеле, фасул с " пластмасово " сирене и ориз или карфиол с паста с " звук " бял сос. Особено неприятно усещане ѝ създали няколкото съмнителни късчета пица, подредени в отдела с самун, оставен от предния ден. 



От видеото си блогърката приканва да се заобикаля разреденият концентрат на прахуляк, който се прикривал като сок и се сервирал в транспарантни пластмасови контейнери.
„ Тази течност я наричат „ сок “. Напитката е доста сладка, " химус " на усет и прекомерно ярка. Може да се откри даже и в не най-евтините хотели. „ Не разбирам по какъв начин можете да спестите от това, което децата най-често пият “, предизвести рускинята за рисковия артикул.

Младата жена забелязала още, че на бюфета постоянно слагали закуски, които били сервирани във вчерашния ден като горещо ядене. Например долма.

На Саша мощно съмнително ѝ се сторило и едно снек руло, чийто състав не съумяла да разгадае. Според нея въпросното ястие съдържало месо, риба или черен дроб. 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР