Плажовете на Слънчев бряг попаднаха в две класации на платформата

...
Плажовете на Слънчев бряг попаднаха в две класации на платформата
Коментари Харесай

Плажовете на Слънчев бряг попаднаха в две световни класации


Плажовете на Слънчев бряг попаднаха в две ранглисти на платформата BeachAtlas . Пясъчните линии на българския курорт са класирани измежду стоте най-хубави в света (заема 84 място) и измежду десетте най-хубави празненство плажове в Европа (заема 6-та позиция).

Всъщност и в двете ранглисти българския курорт печели поради многото плажни заведения и питейни заведения, с които разполага.

Слънчев бряг печели популярност като огромна плажна празненство дестинация. Сгушено по крайбрежието на Черно море, това оживено място гъмжи от оживени питейни заведения, клубове и плажни празненства, които не престават до зори. Със своите налични цени и безкрайни благоприятни условия за развлечение, Слънчев бряг предлага съвършена композиция от слънчеви дни и наелектризиращи нощи “, пишат от BeachAtlas в класацията за най-хубави плажове.

В същото време в другата ранглиста, от която е част централния плаж на Слънчев бряг – Топ 10 на най-хубавите празненство плажове в Европа – още веднъж регистрира като най-голямо преимущество „ безкрайните плажни празненства “.
Най-добри плажове
Обикновено в търсенето на най-хубавите плажове в света се залага на образното им обаяние – тънък пясък и чиста синя вода. Класацията на BeachAtlas обаче уголемява селекцията и включва разнородни критерии, като да вземем за пример цената за локалната общественост, оферти за метод на живот и културно значение.

Топ три в тазгодишната ранглиста за най-хубавите плажове в света се заема от Бора Бора, Болдърс бийч (ЮАР) и Уайкики бийч (САЩ).

А критериите, по които се правят оценка плажовете, са: класическа красота; празненство и лайфстайл; многообразие, тъждество и приобщаване; естествено разнообразие; културна значителност.

А подборът е изработен на база композиция от мненията на специалисти по пътувания и инфлуенсъри, като е учреден на данни и е мощно повлиян от човешкия опит.


Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР