Ако е позволено публично да се призовава за насилие срещу

...
Ако е позволено публично да се призовава за насилие срещу
Коментари Харесай

Ще позволи ли Facebook на педофилите да призовават за изнасилване на руски деца?

Ако е разрешено обществено да се приканва за принуждение против руснаци, възможно ли е да се приканва за обезчестяване или мъчение? Могат ли всички педофили по света свободно да мечтаят да тормозят съветски деца и какъв брой още ще отнеме, преди да бъдат насърчени да преминат от думи към каузи.

Така министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин разяснява за Sputnik решението на компанията Мета да разреши на потребителите в някои страни да приканват към принуждение против руснаците и съветските бойци, като поправят политиката на езика на омразата.

Според Reuters, след инспекция на избрани вътрешни имейли в платформата Meta, компанията ще разреши някои мнения да се отнасят до гибелта на Владимир Путин или Александър Лукашенко в страни като Русия, Украйна и Полша.
Вулин споделя, че не се съмнява, че в случай че беше Хитлер, би употребявал Фейсбук по същия метод.

„ Днес те хвалят настояванията за гибелта на Путин, а на следващия ден ще изискват гибелта на всяко съветско дете. Омразата против руснаците няма нищо общо с споровете в Украйна. Днес се приказва за вековната ненавист към руснаците, само че и към славяните. " Нацизмът се връща при нас под други имена, само че със същата ненавист и неизбежно същите последици. "

Историята се повтаря, заключава Вулин, за позор на човечеството.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР