Адвокатът на Станислав Трендафилов обяви какви са пътищата пред клуба,

...
Адвокатът на Станислав Трендафилов обяви какви са пътищата пред клуба,
Коментари Харесай

ЦСКА ще съди Бенжелюн, ако КАС не промени решението си

Адвокатът на Станислав Трендафилов разгласи какви са пътищата пред клуба, откакто бяха наказани да платят над милион лв. на някогашния футболист на " алените " . Юристът изясни, че клубът се кани да съди играча, само че едвам откакто му изплати отсъдения милион.
" Нямаме визия какъв е този някогашен състезател на банкрутиралото сдружение, само че той е трябвало да си предяви желанията към въпросното сдружение и щеше да бъде подреден в сметките. Вместо това се стигна до съд и като приемник на остарялото сдружение, ние поемаме всички финансови неволи ", съобщи Трендафилов, представен от " Мач Телеграф ".
" Ако съдът отсъди в интерес на играча, ние ще изплатим парите и по този начин няма по никакъв метод да бъде застрашено картотекирането на футболисти. КАС постанова глоба, само че откакто платим парите, тя незабавно ще бъде вдигната. Чакаме да забележим окончателното решение на съда ", продължи той.
" Ако се наложи да платим тези пари, по-късно ще заведем дело против Бенжелюн. Лошото е, че няма да можем най-вероятно да си върнем парите, тъй като несъмнено към този момент даже не е футболист, което значи, че УЕФА и ФИФА нямат пълномощия над него. Аз персонално се надявам КАС да си промени решението. За мен това е напълно неверно решение. Ние не сме се свързали с този футболист и не го знаем какъв е и къде е ", безапелационен бе юристът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР