Администрацията на американския президент Джо Байдън ще отмени ограниченията за

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън ще отмени ограниченията за
Коментари Харесай

Щатите вдигат забраната за пътуване от осем африкански държави

Администрацията на американския президент Джо Байдън ще анулира рестриктивните мерки за пътешестване от и до осем южноафрикански страни, наложени предишния месец заради опасения от Това съобщи Ройтерс.

Чуждестранните жители, на които е неразрешено да влизат в Съединените щати, защото са били в една от осемте страни през предходните 14 дни, още веднъж ще бъдат допускани до полети за Съединени американски щати след 31 декември, съобщи представителят на Белия дом Кевин Муноз.

" Ограниченията ни дадоха време да разберем Омикрон и знаем, че съществуващите ни ваксини работят против него ", добави той.

На 29 ноември Съединените щати не разрешиха достъпа на съвсем всички неамерикански жители, които неотдавна са били в Южна Африка, Ботсвана, Зимбабве, Намибия, Лесото, Есватини, Мозамбик и Малави от нерешителност по отношение на откритата в Южна Африка нова форма на ковид.

съобщи в понеделник, че анулацията на рестриктивните мерки е евентуална, " тъй като в Съединени американски щати има задоволително инфектирани... Допускаме хора от други страни, в които има толкоз или повече случаи, в сравнение с в южноафриканските страни. "
 Регистриран е първи случай на Омикрон в Съединени американски щати
Регистриран е първи случай на Омикрон в Съединени американски щати

Пациент, който дошъл в Сан Франциско от Южна Африка...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР