Абсурдното интервю, което Александър Петров и Руслан Боширов, обвинени в

...
Абсурдното интервю, което Александър Петров и Руслан Боширов, обвинени в
Коментари Харесай

Винаги двама, винаги. Виц след виц за руските агенти Петров и Боширов

Абсурдното изявление, което Александър Петров и Руслан Боширов, упрекнати в отравянето на Скрипал и щерка му, дадоха за ТВ канала Russia Today провокира лавина от иронични мнения и вицове в обществените мрежи.
 Британският външен министър: Последният път, когато съветски военни бяха в отпуск, нахлуха в Украйна  Англия: Руското шоу с убийците от ГРУ е засегнатост за интелекта  Обвинените за отравянето на Скрипал: Бяхме в Солсбъри като туристи (видео)
На въпроса какво са правили в Солсбъри те обясниха, че са пътували в града като туристи. " Приятели от дълго време ни поучаваха да посетим този прелестен град ", каза Петров пред RT.

Удивително. Двама руснаци настояват, че са отишли до Солсбъри като туристи, само че поради снега в града веднага са се върнали в... Москва. През март. Когато цялата Москва е в сняг - гласи един от мненията в twitter.

Попитаха Петров и Боширов " Момчета, вие не сте сътрудници на ГРУ, нали ", а те на мига и в хор отвърнаха: " Тъй правилно! " - отбелязва различен консуматор във Фейсбук.

Най-много смешки обаче предизвика моментът от изявлението, в който основният редактор на RT Маргарита Симонян пита Петров и Боширов какво тъкмо ги свързва, защото на всички видеокадри във Англия двамата са неразделни, постоянно един до различен. " Хайде да не обсъждаме неща от персоналния ни живот " - дава отговор Боширов.

Ето и реакциите във Фейсбук и Тwitter:

" При такивa прелестни сътрудници от ГРУ за какво Русия не легализира гей браковете? "  

" За 24 часа Путин трансформира двама сътрудници на ГРУ в гейове, които спят в едно легло в хотелската стая. Аз съм довиждане "

" Явно Петров и Боширов още дълго ще трябва да се преструват на влюбена двойка - това е наказването им от ГРУ за неизпълнената задача "



" - Каква е задачата на визитата ви в Солсбъри?

- Да прегледам известната в цяла Европа катедрала. "

(Кадър от кино лентата " Брат " 2, артистът Виктор Сухоруков в ролята  на незаконния необут Виктор Багров-Татарина)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР