Абсолютно всеки човек има добри и лоши навици. Най-често ние

...
Абсолютно всеки човек има добри и лоши навици. Най-често ние
Коментари Харесай

Най-вредните и дразнещи женски навици

Абсолютно всеки човек има положителни и неприятни привички. Най-често ние знаем за тях и осъзнаваме какво вършим вярно и какво не

Но има и такива привички, които вършим несъзнателно и не осъзнаваме, че могат да навредят на нас и здравето ни. Това са 8 навика, от които би трябвало неотложно да се отървете.

1. Хапете устните си от самото начало

Някои девойки считат, че ухапването на устни наподобява секси и привлекателно, до момента в който други са на мнение, че това ще ги направи по-красиви и цялостни. Ще ви разочароваме, само че не. По този метод несъмнено няма да можете да извършите устните по-големи или да си хванете милионер за гадже, както направи Анастейша в Петдесет нюанса сиво. Това, което несъмнено ще постигнете с триумф, е ранното формиране на бръчки. И работата е там, че като ги хапете, кожата към устните се възпалява и вследствие на това се появяват пукнатини. Затова се отървете от този табиет допустимо най-скоро и нанесете еликсир върху тях, с цел да можете да ги овлажните и да ги извършите по-привлекателни.

2. Миене на зъбите след всяко хранене

Чували сме да споделят, че би трябвало да си мием зъбите след всяко хранене, тъй като по този начин ще се отървем от усета на храната в устата си, а и няма да желаеме да ядем дълго време. Да, това може и да е правилно, само че в действителност честото миене води до намаляване на зъбния гланц, което не е изключително прелестно. Но е значимо да знаете, че това не се отнася за хората, които носят брекети. Трябва да миете зъбите си единствено два пъти дневно, с цел да не се появи кариес.

3. В леглото с телефона и дълго излежаване

Всички го вършат това, макар пагубните последствия, тъй като зрението стартира да се утежнява и телефонът ни пречи да заспим. Всеки знае, че радиацията от телефона въздейства на мозъка и това е правилно, само че тези лъчения пречат и на съня. Затова помислете идващия път, когато си легнете, коства ли си да вземете телефона със себе си.

4. Спите дълго през уикендите

За доста от нас уикендът е единственият късмет за естествена отмора и дълъг сън, тъй като през работните дни се уморяваме доста и изтощаваме както физически, по този начин и душевен. Но в действителност е просто невероятно да спите цялостен уикенд. В края на краищата, като си лягате непрекъснато в друго време, вие разваляте модела си на сън. Единственият излаз е да си лягате и да ставате почти едновременно. По този метод ще се почувствате доста по-свежи, по-ведри и изпълнени с сила.

5. Изстискване на пъпки

Знаете, че не трябва да го вършиме, тъй като ще има противоположен резултат. Но въпреки всичко, по незнайна причина, решавате да разчоплите следващата пъпка. Всеки желае кожата му да е равномерна и без никакви обриви. Но би трябвало да разберете, че по този метод можете да внесете зараза в кръвта или това може да докара до образуването на още повече пъпки. И с изключение на всичко изброено нагоре, стискайки пъпката, наранявате кожата и по-късно могат да се образуват грозни белези, които ще останат с вас за цялостен живот. Така че, в случай че тези злополучни „ чудовища “ стартират да изскачат от вас, по-добре е да се свържете с кожен лекар, който ще ви каже какво тъкмо е, ще избере вярната самостоятелна грижа за вас и ще ви даде потребни препоръки.

6. Нанасяте овлажнител върху суха кожа

Сигурно си мислите: „ Какво? Всъщност би трябвало да се нанася върху суха кожа, предопределена е да овлажнява! Но това не е напълно вярно, по-добре е да нанесете овлажнител върху запарена, леко влажна кожа и за предпочитане незабавно след душ. Така кремът ще успее да усили оптимално свойствата си и ще постигнете стремежи резултат. Това се отнася както за крем за лице, по този начин и за разнообразни лосиони за тяло.

7. Стоите дълго под парещ душ

Горещият душ е доста прелестен, само че не и за кожата ви. Трябва да знаете, че горещата вода доста я изсушава и отстранява естествените мазнини от нея, което се отразява не по най-хубавия метод на външния й тип. Затова се пробвайте да сведете до най-малко времето, прекарано под душа, или се мийте с прелестно топла или хладна вода.

8. Постоянно докосвате лицето и косата си

Прекарали сте целия ден в разходка по улицата и разнообразни публични места, докосвайки се до неща, които огромен брой хора също са се докосвали преди вас. И по-късно със същите мръсни ръце сте пипали косата или лицето си. Съгласете се, досадно е. Мръсотията и мазнините по ръцете ви могат да доведат до обриви, пъпки и раздразнение на кожата. Освен това непрекъснатото допиране или сресване на косата ви на всеки 5 минути също не е добре, заради което тя се замърсява толкоз бързо. Така че спрете да вършиме това незабавно.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР