90-минутното интервю на Слави Трифонов в неделя с журналиста Константин

...
90-минутното интервю на Слави Трифонов в неделя с журналиста Константин
Коментари Харесай

Слави - 6 часа на системи след интервюто в неделя?

90-минутното изявление на Слави Трифонов в неделя с журналиста Константин Вълков едвам не се е оказало пагубно за здравето на водача на партия " ИТН ", оповестява позовавайке се на свои източници в обкръжението на видния водещ. Веднага след края на диалога изтощеният до краен лимит Трифонов е бил подложен на системи, с цел да се възвърне от физическото и умствено напрежение.

Отдавна в общественото пространство към този момент няма никакво подозрение, че Слави Трифонов е тежко болен. Шоуменът и водач Има Такъв Народ съгласно множеството експерти страда от множествена склероза (МС) – ужасяващо неврологично заболяване, което се обостря при мощен стрес и вреден метод на живот.

Това е и повода Трифонов да страни от политическия живот и да дава изказвания от вкъщи си по тениска и долнище на спортен екип. Както стана ясно, част от депутатите му даже в никакъв случай не са го виждали онлайн. За диалога с Вълков той въпреки всичко напусна дома си и се появи в студиото, само че не на " Дарик ", а на своята " 7/8 ТВ ". Още на първия половин час от изявлението Дългия стартира очевидно да се изморява и да се усеща некомфортно. Иначе безпределно нападателен в разговора с сътрудника си, в един миг Слави стартира надали не да го моли да прекратят. Но не поради неуместните въпроси на журналиста, а тъй като едвам се е държал на стола си.

Веднага откакто камерите угасват, Трифонов е закаран в дома си, където в продължение на 6 часа положението му е нормализирано с вливания. Той в действителност е получил нов епизод на главното си заболяване, който го е предиздвикал да потърси здравна помощ без отсрочване. Кризата е била навреме овладяна. Все още не е ясно по какъв начин последвалото разединение в парламентарната група на Има Такъв Народ се е отразила на здравето на нейния лидер.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР