9 малки кученца спешно търсят дом и любящи стопани. Животинките

...
9 малки кученца спешно търсят дом и любящи стопани. Животинките
Коментари Харесай

Спешно търсят дом и любящи стопани за 9 малки кученца

9 дребни кученца незабавно търсят дом и любящи стопани. Животинките са родени преми месец и сега се отглеждат в необитаема къща наоколо до Пловдив. Кученцата още сучат, като сега вършат първи опити да се зареждат и с друга храна.
Прочетете още
За подпомагане при търсенето на дом за дребните сладури помоли индивидът, който сега поставя грижи за тях. „ Постелено им е местенце, където да спят на двора на закрито, тъй че да не може да ги намокри дъжд и е завет “, споделя мъжът. Той не живее в същото обитаемо място и пътува през няколко дни, с цел да ги нахрани и напои.

„ В моето село преди 2-3 години приютихме куче, което беше бито и държано гладно от предните си стопани. След близо година привикна с новия си притежател и се приспособява към новата си среда.. стана извънредно положително куче надзирател. За страдание, притежателя на кучето и къщата умря. След като къщата остана необитаема, продължихме да се грижим за кучето, вървешком всекидневно да му даваме храна “, споделя. В продължение на няколко месеца растеше решето, само че без нужното за него внимание и обич. С времето се появи бременно женско куче, за което поехме грижите както за нашето “, споделя пловдивчанинът.

Споделя още, че ежедневните грижи не престават до ден сегашен, само че за кученцата е от незабавна значимост да отидат при собственик, който да подаряват с обич и признателност.

Моля всеки, който има желанието да помогне приютявайки едно от тях да се обади на  Тел.: 0892 301 551.

Кученцата:



Майката:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР