80-годишна жена от всичките си спестявания от 28 хиляди лева

...
80-годишна жена от всичките си спестявания от 28 хиляди лева
Коментари Харесай

80-годишна баба от Русе даде 28 бона на ало измамници

80-годишна жена от всичките си спестявания от 28 хиляди лв. и златни украшения на измамници. За случая оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

Пенсионерката била излъгана по познатата скица с болен непосредствен човек. На стационарния й телефон се обадила плачеща жена, която се показала за щерка й, и обяснила, че си е счупила крайници. После й се обадил мъж, който я заплашил, като желал всичките й налични пари.
свързани новини3445на 10.12.20217841на 14.09.2019
Последвал диалог с различен мъж, показал се за основен контрольор от престъпната полиция. Мнимият чиновник обяснил, че се организира полицейска акция по задържането на измамници, написа " Монитор " за измамата.

Уверил я, че ще бъдат арестувани тези, които са я заплашвали, само че би трябвало да им спомага и да всичките си спестявания. След края на интервенцията парите щели да бъдат върнати.

Жената повярвала и по разпореждане на “служителя “ изтеглила спестяванията си в банката и прибавила към тях сумата, която имала у дома. Оставила 28-те хиляди лв. и златни украшения под скамейка в дома си. След време схванала, че е излъгана и подала сигнал в полицията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР