68-ият рожден ден на Ахмед Доган беше отбелязан с похвално

...
68-ият рожден ден на Ахмед Доган беше отбелязан с похвално
Коментари Харесай

Карадайъ честити рождения ден на Доган: ДПС за нас е школа, Вие сте наш Учител

68-ият рожден ден на Ахмед Доган беше маркиран с похвално слово във Facebook-профила на Мустафа Карадайъ, в което ръководителят на Движение за права и свободи назовава партията " кшкола, която ни дава познание, повели и посвещение ", а Доган - " наш преподавател ". 

" И това не е пресилено. Вашето наличие в нашия живот, в живота на Движение за права и свободи и в политиката е скъпо. Историческите събития в последните години, месеци и дни го потвърждават. Установяваме за следващ път какъв брой деликатно, умишлено и отговорно би трябвало да си учим уроците, да четем и да проучваме. Осъзнаваме какъв брой доста неща сте споделили и обрисували бъдещето ", споделя Мустафа Карадайъ, без да дава съответни образци за " очертанията ", положени от Доган. 

Мустафа Карадайъ пожелава на почетния ръководител на Движение за права и свободи " още дълги години в заедност да вървим по Пътя ". 

" Не забравяйте, всички ние, Движение за права и свободи, България, имаме потребност от Вас, от Вашия глас, от Вашата визия, от Вашите насоки. Историческото Време го изисква ", написа той с отпратка към термин, който Доган постоянно употребява в речите си. 

От 2013 година насам Ахмед Доган не заема никакви публични позиции, а в това време реши да се занимава с частен бизнес като мажоритарен притежател на Топлоелектрическа централа " Варна ". 

Последното му обществени послание към Движение за права и свободи беше през февруари 2021 година, когато той отхвърли номинациите на партийните структури за депутатски мандат и разгласи, че " От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политиката ". 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР