56-годишната актриса е омъжена за бизнесмена милиардер Франсоа-Анри Пино и

...
56-годишната актриса е омъжена за бизнесмена милиардер Франсоа-Анри Пино и
Коментари Харесай

Салма Хайек не глези децата си със скъпи коледни подаръци

56-годишната актриса е омъжена за предприемача милиардер Франсоа-Анри Пино и са родители на 15-годишна щерка на име Валентина, до момента в който Франсоа-Анри има още три деца от предходни връзки - и Салма е безапелационна, че нито едно от тях не трябва глезено по празниците, макар цялостните банкови сметки на фамилията.

Тя споделя за рубриката на New York Post PageSix: " Децата ми са скромни. Не знам по какъв начин съм го постигнала, само че мисля, най-страхотното е, че те имат огромен избор. Така че за Коледа ми харесва да отварят милиони дарове, само че множеството са доста дребни и занимателни, други са доста глупави и смешни, а по-късно получават един или два в действителност хубави ".

Салма не става майка, до момента в който не навършва 40 години и преди е обяснявала, че прави оценка по-добре родителството, тъй като е изчакала да стане същински зрял човек.

Тя показа пред " Гардиън ": " Оценяваш го доста повече, тъй като до момента в който стигнеш до него, към този момент си минал през страха, че може би в никакъв случай няма да се случи. Освен това знаеш какво искаш да правиш с живота си, тъй че не изпитваш напън: " Какво ще върша с живота си? И аз съм майка! Когато се омъжиш млад, е мъчно, тъй като може би към момента не знаеш кой си. Аз бях малко по-мъдра ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР