52-годишната Пени Витброд от Кентъки, САЩ, се разболяла тежко, имала

...
52-годишната Пени Витброд от Кентъки, САЩ, се разболяла тежко, имала
Коментари Харесай

Жена говори с Бога по време на кома

52-годишната Пени Витброд от Кентъки, Съединени американски щати, се разболяла тежко, имала усложнения с преглъщането и дишането и синът й я завел в болница. Там за известно време изпаднла в кома, по време на която говорила с Бог, оповестява Daily Star.

Витброд твърди, че в един миг душата й напуснала тялото и тя осъзнала: „ Времето тук на Земята и там е друго “. Жената твърди, че видяла ярка светлина и по-късно духът на баба й ненадейно се появил да я утеши, като й споделил да „ резервира успокоение “.

След това Пени се изправила лице в лице с Бог. Разказвала му яростно за компликациите и скърбите, с които тя и нейното семейство се сблъсквали в живота. Според Витброд Бог й споделил, че страданието в този свят ще бъде възнаградено в отвъдния живот и тя се почувствала умиротворена.

„ Много се веселя, че има някой и не съм сама “, споделя, откакто се разсънва от комата. Пени се примирила със страданието в живота. Споделя, че помолила Бог да не не помни диалога с него, когато бъде върната към живота, тъй като ще се почувства без вяра, в случай че се върне без спомен.

Жената твърди, че когато се събудила, мигновено била излекувана.

„ Създадени сме да вървим напред, да преодоляваме компликациите и да споделяме добрина “, споделя Пени Витброд и разкрива, че най-големият урок, който е научила, е, че „ земните улеснения нямат същата стойност в отвъдния живот. Трудностите и битката дават плодове “.

Тя споделя, че всеки човек има късмет да избере фамилията си и какви житейски уроци желае да научи, преди да пристигна на този свят. Преди да се роди, човек знае с какви проблеми ще се сблъска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР