47-ото народно събрание вече има зад гърба си 68 заседания

...
47-ото народно събрание вече има зад гърба си 68 заседания
Коментари Харесай

Инфографика: Кой колко активно и с кого гласува в НС? Пеевски е участвал в само 5% от вотовете

47-ото национално заседание към този момент има зад тила си 68 съвещания с общо 1337 гласувания. ГЕРБ и Движение за права и свободи са двете партии, които най-рядко употребяват правото си на избор, гласят данните на онлайн плана " Стража ", който записва парламентарните изяви.

Представителите на Движение за права и свободи не са дали своят вот в 53,5% от случаите, а тези на ГЕРБ - в 50,5%. " Предполагаме, че това са гласувания, при които опозицията не вижда смисъл, " сподели пред bTV Благослав Михайлов, който е един от хората зад платформата, анализирала информацията.

Най-малка интензивност в Народното събрание е посочил Делян Пеевски от Движение за права и свободи, който е взел участие в едвам 66 от вотовете досега. Той се е присъединил единствено в защити тематики - в гласуването на кабинета, на декларацията против Руската федерация и в това за шеф на Българска народна банка.

Кой гласоподава най-активно?

Впечатление прави, че Юлия Иванова е взела присъединяване във всички 1337 вота в Народното събрание досега. Всички представители на топ 5 са от " Продължаваме промяната ":
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР